Skip to main content
Over Comfort Install
BEDRIJF

Wij zijn een professioneel installatiebedrijf gevestigd in provinsie Utrecht

Ontmoet ons team

Wij zijn een gedeven team die het beste in elkaar naar boven haalt. De klant staat altijd centraal bij ons. We gaan elke project met veel zelfvertrouwen tegemoet. Wat resulteert tot een tevreden klant.

“Mijn team waren er bij elke stap en brachten mijn visie verder dan ik me had kunnen voorstellen!”

Adri van der LindenFounder Comfort Install

‘ONTZORGEN’ VOOR ONS NIET ZOMAAR EEN BEGRIP IS!

Ontzorgen betekent voor ons ook dat wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat wij zorgen voorkomen voordat ze überhaupt ontstaan.

Bent u na de bezoek aan ons website nieuwsgierig geworden naar hoe wij u kunnen ontzorgen? Neem contact met ons op.

Beleid

ALLE UW WENSEN WORDEN 1- OP 1- INGEPAST.

Bij comfort Install nemen wij het plaatsen van de airco units zeer serieus. Uw krijgt op maat professioneel én persoonlijk aangemeten situatie bij uw thuis. Nadat wij samen met u de juiste airco unit hebben samengesteld, plannen wij een montage dag in. Voordat de airco is geplaatst weet u precies wat er gaat gebeuren op de montage dag.

01

WIJ BESTEDEN VEEL AANDACHT AAN DE VOORBEREIDING EN PLANNING.

Om jouw te ontzorgen, starten wij met een verdiepend gesprek over de specifieke wensen. Op basis van de  wensen wordt daarna een planning opgesteld. Hierin worden alle cruciale stappen benoemd, natuurlijk worden in die planning ook concrete datum van montage vast gelegd. Nieuwsgierig naar meer?

02

WIJ MAKEN UW KEUZE GEMAKKELIJK(ER).

Na een uitgebreid intakegesprek – waarin concrete wensen, eisen, kleuren en andere mogelijkheden worden besproken – leveren wij bij nieuwe klanten kant-en-klare opties aan. Daardoor worden klanten al in het voortraject ontzorgd.

03