Skip to main content
Samsung Wandmodellen

Productomschrijving
Samsung WindFree™ Pure

Comfortabel koelen zonder tochtgevoel is nu mogelijk dankzij de innovatieve Samsung WindFree™ serie! Deze geavanceerde technologie verdeelt koele lucht gelijkmatig in de ruimte, zonder enig gevoel van tocht.

De WindFree™ Pure is een muurmodel airconditioner met een extra luchtreinigingsfilter dat bacteriën en stof uit de lucht filtert.

Over het product

De nieuwe WindFree™ Pure wandunit is uitgerust met een krachtig PMl.0-filter en Freeze Wash-reiniging. De unit is verkrijgbaar in een Single Split (RAC) uitvoering en daarmee uitermate geschikt voor toepassing in de residentiële markt.

PM1.0 luchtfilter

Het PM1.0-filter vangt niet alleen zeer fijn stof op tot 0,3 µm, maar doodt ook bacteriën die worden gevangen met een elektrostatische stofvanger. Deze stofvanger bevat een borstelontlader die negatieve ionen genereert om de deeltjes en bepaalde bacteriën een negatieve lading te geven. Dankzij de elektrostatische kracht van de collector hechten ze stevig aan de aardelektrode en worden ze geneutraliseerd.

Freeze Wash

De Freeze Wash-functie is een effectieve toevoeging die de unit automatisch reinigt door bevriezing. Wanneer deze functie wordt geactiveerd, zal de warmtewisselaar van de binnenunit bevriezen tot -15 °C. Na het inschakelen van de ontdooifunctie zal het ijs op de warmtewisselaar smelten en zodoende verontreinigende stoffen met het smeltwater afvoeren.

Indicator luchtzuiverheidsniveaus

De WindFree™ Pure heeft een geavanceerd nieuw display waarmee de kwaliteit van de binnenlucht gemakkelijk kan worden gecontroleerd. Een lasersensor op het display meet de concentraties PM10, PM2.5 en PM1.0 in de binnenlucht en kan zichzelf reinigen met een AI-geactiveerde functie. De luchtkwaliteit wordt automatisch weergegeven op basis van de hoogst gemeten concentratie. De luchtkwaliteitswaarde wordt in vier verschillende niveaus/kleuren getoond, variërend van ‘zeer goed’ (blauw), ‘goed’ (groen), ‘slecht’ (geel) tot ‘zeer slecht’ (rood).

Indicator luchtzuiverheidsniveaus

De WindFree™ Pure is voorzien van geoptimaliseerde uitblaasroosters die zorgen voor een brede luchtstroom. Hierdoor kan er meer lucht circuleren, waardoor de ruimte sneller wordt gekoeld. Dankzij de brede en geoptimaliseerde roosters is er ook een betere luchtcirculatie, waardoor elke hoek van de ruimte wordt gekoeld. Met de Fast Cooling-modus wordt de gewenste temperatuur nog sneller bereikt. Deze modus koelt de ruimte krachtig en efficiënt af. Na het bereiken van de juiste temperatuur sluiten de lamellen van het apparaat en wordt stille lucht door duizenden microgaatjes de ruimte ingeblazen om een comfortabele binnentemperatuur te behouden. Deze innovatieve WindFree™ technologie is geschikt voor elke ruimte.

Slimme bediening

AI Auto Comfort introduceert een intelligente levensstijl. Door de omgevingsomstandigheden en gebruiksdata te analyseren, past het automatisch de kamertemperatuur aan. Met de SmartThings-app kan de temperatuur ook op afstand worden geregeld. Het in- en uitschakelen, kiezen van de koelmodus en het plannen van de werking kan eenvoudig met slechts één tik. De WindFree™ Pure wandmodellen zijn standaard voorzien van wifi-bediening.

Energie-efficiënt

De compressor van Samsung, met Digital Inverter Boost-technologie, helpt energie te besparen. Door sterke neodymiummagneten en dempers te gebruiken, wordt de efficiëntie verhoogd. Dit zorgt voor snelle koeling zonder energieverspilling, terwijl trillingen en geluid tot een minimum worden beperkt. Tijdens het koelen optimaliseert de compressor het stroomverbruik, waardoor het energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Uniek design

De Samsung WindFree™ wandmodellen voegen met hun unieke en stijlvolle design echt iets toe aan elk interieur. Dankzij het vernieuwde moderne ontwerp is een bredere luchtverspreiding mogelijk en biedt het meer ruimte voor een groter luchtfilter om de lucht te zuiveren.

Specificaties

Samsung Wandmodellen
Samsung Wandmodellen

Productomschrijving
Samsung WindFree™ Elite

Comfortabel koelen en verwarmen zonder tochtgevoel: dankzij de innovatieve Samsung WindFree™ Elite is dit nu mogelijk! Door moderne technologie wordt de lucht gelijkmatig verspreid, zonder dat er sprake is van tocht.

Met de Fast Cooling modus wordt de ruimte snel op de gewenste temperatuur gebracht. Vervolgens sluiten de lamellen van de unit en wordt stille lucht door duizenden microgaatjes de ruimte ingeblazen, wat zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur. Deze unieke WindFree™ technologie is geschikt voor elke ruimte.

Over het product

Effectieve koeling en verwarming
Met de Samsung WindFree™ Elite, heb je geoptimaliseerde uitblaaslijnen die zorgen voor een brede luchtstroom. Dit resulteert in een snellere bereiking van de gewenste temperatuur doordat er meer lucht verplaatst wordt. Dankzij de brede en geoptimaliseerde lijnen is er een verbeterde luchtcirculatie mogelijk, waardoor de luchtstroom alle hoeken van de kamer bereikt. Bovendien kan de wandunit zowel koelen als verwarmen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een comfortabele binnentemperatuur.

WindFree™ koeling

De WindFree™-technologie verbetert het binnencomfort door koele lucht gelijkmatig te verspreiden via duizenden microgaten in het airco-paneel, waardoor verse lucht circuleert zonder koude tocht te veroorzaken. In de WindFree™-modus wordt de lucht zachtjes verspreid, waardoor een omgeving van ‘Stille Lucht’ ontstaat die dag en nacht totaal welzijn biedt.

Met de Fast Cooling-modus wordt de gewenste kamertemperatuur nog sneller bereikt.

Slimme bediening

AI Auto Comfort introduceert een slimme levensstijl. Het analyseert kameromstandigheden en gebruikerspatronen om de temperatuur automatisch aan te passen. Met de SmartThings App kun je temperaturen ook op afstand beheren. Het in- en uitschakelen, selecteren van de koelmodus en plannen van de werking zijn met één druk op de knop te regelen. Alle WindFree™ wandmodellen hebben standaard wifi-bediening.

Energie-efficiënt

De compressor van Samsung met Digital Inverter Boosttechnologie helpt je energie te besparen. Dankzij krachtige neodymiummagneten en dempers wordt de efficiëntie verhoogd, waardoor snel wordt gekoeld zonder energie te verspillen, terwijl trillingen en geluid tot een minimum worden beperkt. Tijdens het koelen optimaliseert de compressor het stroomverbruik, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Uniek design

De Samsung WindFree™ wandmodellen voegen met hun unieke en stijlvolle design echt iets toe aan elk interieur. Dankzij het vernieuwde moderne ontwerp is een bredere luchtverspreiding mogelijk en biedt het meer ruimte voor een groter luchtfilter om de lucht te zuiveren.

Specificaties

Samsung Wandmodellen
Samsung Wandmodellen

Productomschrijving
Samsung WindFree™ Comfort

Blijf koel en comfortabel met de WindFree™-koeling. De Samsung WindFree™ Comfort maakt gebruik van 23.000 microgaatjes in het voorpaneel om de lucht op een zachte en stille manier door de ruimte te verspreiden, zonder onaangename koude tocht op je huid. De geavanceerde luchtstroom koelt een groter gebied gelijkmatiger en energiezuiniger.

Over het product

Efficiënte en Snelle Koeling
De Samsung WindFree™ Comfort-airconditioner is uitgerust met geoptimaliseerde uitblaaslijnen die zorgen voor een brede luchtstroom. Dit zorgt ervoor dat het apparaat meer lucht kan verplaatsen en de ruimte sneller kan koelen. Dankzij de brede en geoptimaliseerde lijnen wordt ook een betere luchtcirculatie mogelijk, waardoor elke hoek van de ruimte wordt gekoeld. Met de Fast Cooling-modus bereikt de ruimte nog sneller de gewenste temperatuur.

Slimme bediening

AI Auto Comfort introduceert een slimme levensstijl. Het analyseert omgevingsfactoren en gebruikersgedrag, en past de temperatuur automatisch aan. Je kunt de temperaturen ook op afstand regelen via de SmartThings-app. Met slechts één tik kun je het inschakelen, de koelmodus selecteren of het programma plannen. Alle WindFree™ wandmodellen zijn voorzien van standaard wifi-bediening.

Energie-efficiënt

De compressor van Samsung met Digital Inverter Boost technologie helpt je energie te besparen. Door de sterke neodymiummagneten en demper wordt de efficiëntie verhoogd, waardoor er snel gekoeld kan worden zonder energieverspilling. Tegelijkertijd worden trillingen en geluid tot een minimum beperkt. Bij het koelen optimaliseert de compressor het stroomverbruik, wat resulteert in een minimaal energieverbruik.

Uniek design

De Samsung WindFree™ wandmodellen voegen met hun unieke en stijlvolle design echt iets toe aan elk interieur. Dankzij het vernieuwde moderne ontwerp is een bredere luchtverspreiding mogelijk en biedt het meer ruimte voor een groter luchtfilter om de lucht te zuiveren.

Specificaties

Samsung Wandmodellen
Samsung Wandmodellen

Productomschrijving
Samsung Cebu

Ervaar een slimme levensstijl met de Samsung Cebu airconditioner met AI Auto Cooling. Deze airco optimaliseert automatisch de verschillende modi door de kameromstandigheden en gebruikerspatronen te analyseren. Het schakelt automatisch over naar de meest geschikte modus op basis van jouw voorkeurstemperatuur om de ideale omstandigheden te behouden.

De geavanceerde Cebu-ontwerp koelt de ruimte efficiënt van hoek tot hoek met een breder en krachtiger luchtuitlaat. Dankzij de Digital Inverter Boost-technologie koelt de lucht zelfs 43% sneller.

Over het product

SmartThings
Met de Samsung SmartThings app kan je de Samsung Cebu airconditioner gemakkelijk bedienen, waar je ook bent. Stel de temperatuur van de unit in via een wifi-verbinding. Pas bijvoorbeeld de temperatuur aan voordat je thuiskomt, zodat de juiste binnentemperatuur is bereikt wanneer je aankomt. Dankzij de Artificial Intelligence (AI) functionaliteit herkent het apparaat patronen en doet suggesties op basis van jouw gedrag. Hiermee kan je eenvoudig de werking van de unit plannen op basis van de voorgestelde instellingen.

Snelle en efficiënte koeling

Met Samsung’s compressor en de Digital Inverter Boost-technologie kun je energie besparen. Dankzij de krachtige neodymiummagneten en efficiëntiebevorderende demper koelt het snel zonder energie te verspillen, terwijl trillingen en geluid tot een minimum worden beperkt. De compressor optimaliseert het stroomverbruik bij koeling, waardoor het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.

Auto Clean & Easy Plus Filter

Wanneer de airconditioner wordt uitgeschakeld, zorgt de Auto Clean functie ervoor dat stof en vocht uit het apparaat worden verwijderd. Hierdoor worden bacteriën en schimmels voorkomen en blijft de lucht die wordt uitgeblazen schoon. De Easy Filter Plus bevindt zich aan de bovenkant van de binnenunit en kan gemakkelijk worden verwijderd voor handmatige reiniging. Het fijne filter houdt de Heat Exchanger schoon en een antibacteriële coating helpt je beschermen tegen schadelijke luchtverontreiniging.

Optimale Nachtrust

De Good Sleep-modus zorgt voor een aangename slaapkamertemperatuur voor een goede nachtrust. Met geavanceerde temperatuurregeling past het zich ‘s nachts aan jouw slaapritme aan, waardoor je gemakkelijk in slaap valt, diep slaapt en fris ontwaakt.

Slimme bediening

AI Auto Comfort introduceert een intelligente levensstijl. Door de omgevingsomstandigheden en gebruiksdata te analyseren, past het automatisch de kamertemperatuur aan. Met de SmartThings-app kan de temperatuur ook op afstand worden geregeld. Het in- en uitschakelen, kiezen van de koelmodus en het plannen van de werking kan eenvoudig met slechts één tik. De WindFree™ Pure wandmodellen zijn standaard voorzien van wifi-bediening.

Uniek design

De Samsung WindFree™ wandmodellen voegen met hun unieke en stijlvolle design echt iets toe aan elk interieur. Dankzij het vernieuwde moderne ontwerp is een bredere luchtverspreiding mogelijk en biedt het meer ruimte voor een groter luchtfilter om de lucht te zuiveren.

Specificaties

Samsung Wandmodellen
Samsung Wandmodellen

Productomschrijving
Samsung Luzon

De Samsung Luzon-airconditioner heeft een simpel ontwerp, maar biedt krachtige prestaties en regelt op effectieve wijze de temperatuur in ruimtes zoals slaapkamers, studeerkamers of kleine kantoren. Met geavanceerde functies zoals Fast Cooling, Good Sleep en Eco-modus, zorgt dit systeem gedurende de hele dag voor een efficiënte regeling van het binnenklimaat.

Over het product

Snel en efficiënt koelen
De compressor van Samsung met Digital Inverter Boost-technologie helpt energie te besparen. Dankzij krachtige neodymiummagneten en dempers wordt de efficiëntie verhoogd, wat zorgt voor snelle koeling zonder energieverspilling en minimaliseert trillingen en geluidsniveaus. In de koelmodus optimaliseert de compressor het energieverbruik om zo het totale energieverbruik te verminderen.

Auto Clean & Easy Plus-filter

Als de airconditioner niet in gebruik is, verwijdert de Auto Clean-functie stof en vocht uit het apparaat. Dit helpt om bacteriën en schimmels te voorkomen en zorgt voor schone uitgeblazen lucht. De Easy Filter Plus wordt bovenop de binnenunit geplaatst, waardoor deze gemakkelijk kan worden verwijderd voor handmatige reiniging. Het fijne filter zorgt ervoor dat de warmtewisselaar schoon blijft, terwijl een antibacteriële coating helpt om u te beschermen tegen schadelijke luchtverontreiniging.

Een Goede Nachtrust

Met de Good Sleep stand wordt de ideale slaapkamertemperatuur geregeld voor een goede nachtrust. Een geavanceerd temperatuurbeheersysteem past zich gedurende de nacht aan uw slaapritme aan, zodat u snel in slaap valt, diep slaapt en fris ontwaakt.

Specificaties

Samsung wandmodellen